Stapp.in

Slim en kostenbesparend autorijden met de Stapp.in app voor iOS en Android.

Meer informatie Bezoek website

Onze oplossing voor Stapp.in

De opdrachtgever wilde graag een concept neerzetten waarin mensen gemakkelijk auto’s met elkaar konden delen. Op deze manier wordt carpoolen gemakkelijker en hoeven mensen niet altijd meer een tweede auto te kopen. Beter voor het milieu en kostenbesprend voor de gebruiker. Het idee van de Stapp.in app werd geboren. Een mobiele app waarmee je helemaal zelfstandig een auto kunt lenen.

APP

GPS

BLUETOOTH

2G

Stapp.in

Auto’s delen

Heb je helemaal geen auto tot je beschikking of moet je samen naar een afspraak. Stapp.in maakt het mogelijk om auto’s te delen. Ook als dealer of leasemaatschappij is het mogelijk om verschillende Stapp.in auto’s in te zetten als wagenpark.

Stapp.in

Open auto’s met je mobiel

Inderdaad. De stapp.in app maakt het mogelijk om de stapp.in auto’s te openen met je mobiel. Je smartphone is in dit geval ook je autosleutel. De techniek van bluetooth en NFC is hiervoor ingezet in combinatie met slimme soft- en hardware. Hardware is in dit project gerealiseerd door Gepro Electronics.

Stapp.in

Volgen via GPS

Altijd weten waar je wagenpark zich bevindt. Door middel van GPS kunnen de Stapp.in auto’s gelokaliseerd worden. Zo weten we altijd waar we de Stapp.in auto’s kunnen vinden. In de mobiele Stapp.in app staat hun locatie precies weergegeven.

Stapp.in

Afrekenen voor het gebruik

Gebruikers van het Stapp.in concept betalen alleen voor het gebruik. Dus geen onderhoud aan de auto, geen dure verzekeringen, alleen het gemak van comfortabel rijden van A naar B. Gebruikers betalen via de Stapp.in app.

Stapp.in

Monitoren van het weggedrag

In de Stapp.in auto’s zitten verschillende sensoren verwerkt die het rijgedrag van gebruikers monitoren. Deze informatie komt vervolgens terecht in de Stapp.in app, zodat gebruikers precies kunnen volgen of zij goed en energiezuinig rijden.

Lanceer jouw IoT idee

Ga jij met ons de uitdaging aan om jouw IoT idee werkelijkheid te maken?

Lanceer dan direct jouw project of neem contact met ons op voor meer informatie

Lanceer Project Neem contact op