Van Ravenhorst

Het op afstand monitoren van transportvoertuigen vol met levende kuikens of eieren.

Meer informatie Bekijk opdrachtgever

Oplossingen voor Ravenhorst

Voor carosseriebouwer Ravenhorst hebben wij een slimme oplossing ontwikkeld om de kwaliteit van kuikentransport te optimaliseren. In een vrachtwagen vol levende kuikens is het belangrijk om het leefklimaat voor de kuikens optimaal te houden. Daarom hebben wij een slimme IoT oplossing ontwikkelt, waarmee Ravenhorst op afstand kan zien of het juiste klimaat wordt gehaald. Zo niet, dan kan er tijdig bijgestuurd worden.

APP

GPS

BLUETOOTH

2G

Van Ravenhorst

Monitoren van kuikentransport

Ravenhorst kan via een dashboard op afstand monitoren of de tempratuur in de vrachtwagens hoog genoeg is en of het zuurstof en vochtgehalte op peil is. Op deze manier kan de kwaliteit van het leefklimaat tijdens transport goed in de gaten gehouden worden.

Van Ravenhorst

Volgen via GPS

Altijd weten waar je wagenpark zich bevindt. Door middel van GPS kunnen de Stapp.in auto’s gelokaliseerd worden. Zo weten we altijd waar we de Stapp.in auto’s kunnen vinden. In de mobiele Stapp.in app staat hun locatie precies weergegeven.

Van Ravenhorst

Data verzamelen met sensoren

Verschillende sensoren in de vrachtwagen zijn gekoppeld met de cloud. Op deze manier kan data heel makkelijk weergegeven worden in een dashboard. Ook als waardes worden overschreden, krijgt de gebruiker een persoonlijke melding via SMS. Bijvoorbeeld als de temperatuur in de vrachtwagen te laag is. De hardware waarmee deze data wordt gemeten is gerealiseerd door Gepro Electronics.

Lanceer jouw IoT idee

Ga jij met ons de uitdaging aan om jouw IoT idee werkelijkheid te maken?

Lanceer dan direct jouw project of neem contact met ons op voor meer informatie

Lanceer Project Neem contact op